24 uur in de week werken of toch liever 36? In afstemming met jou bepalen we het aantal uren dat voor jou het prettigst is. Mogelijkheden genoeg!
Wij maken graag kennis met jou op onze speeddate op 21 april a.s. tussen 9:00 – 20:30 uur op onze locatie IKC De Horst, Postweg 43a De Wijk. Je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven.
Meld je aan via opvang@wolderwijs.nl en voeg een recente CV toe. Na selectie volgt de uitnodiging

Aan het afstuderen? Ook jij bent van harte welkom!

Wij zijn
Stichting Kindcentra Wolderwijs is in 2015 gestart in vier integrale kindcentra (IKC’s) met kinderopvang in gemeente De Wolden. Onze IKC’s sluiten naadloos aan op het onderwijs. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar waar zij gedurende de dag komen om te leren, te spelen, te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Het IKC biedt een totaalpakket op het gebied van educatie, opvang, ontwikkeling, zorg, welzijn en vrije tijd. Binnen het IKC wordt gewerkt met één team van professionele leerkrachten en pedagogisch medewerkers waardoor een veilige omgeving en doorgaande lijn gerealiseerd wordt.


Jij...
  • hebt hart voor kinderen van 0 tot 12 jaar en stimuleert hun ontwikkeling;
  • bent flexibel, toegankelijk en positief ingesteld. Op vrijdag beschikbaar is een pré;
  • hebt tenminste een (bijna) afgeronde mbo-3 opleiding die voldoet aan de kwalificatie-eisen voor pedagogische medewerker, zoals Pedagogisch Werk of Onderwijsassistent. Een mbo-4 opleiding, AD of hbo-opleiding is een pré.

Wij bieden

  • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband, aantal uren in afstemming, afhankelijk van jouw beschikbaarheid;
  • ondersteuning in je werk van de pedagogisch coach, directeur, locatie coördinator en naaste collega’s;
  • een gemoedelijke en gezellige sfeer, samen met enthousiaste collega’s uit onderwijs en opvang;
  • goede mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling;
  • een salaris in schaal 6 CAO Kinderopvang.
Binnen de BSO werken we moet DoenKids, zodat je gemakkelijk, snel en in overleg met de kinderen tot een mooi activiteitenaanbod komt.

Ben je enthousiast? Meld je aan per mail: opvang@wolderwijs.nl Graag vóór 18 april 2022, onder vermelding van vacature pedagogisch medewerker. Bij vragen kun je contact opnemen met Charel van der Felz.

Terug naar Vacatures.