Week 6 Zomerprogramma van Wolderwijs

Afgelopen dagen hebben de kinderen van Wolderwijs mogen genieten van het uitstapje naar de Drentse Koe en het kamp bij Sonneclaer.
De kinderen van 3 tot 6 jaar hebben gespeeld bij de Drentse Koe. Maar liefst 80 kinderen hebben zich aangemeld en hebben naar hartenlust gespeeld. Het programma hebben we iets aangepast in verband met de hoge temperaturen. De Drentse Koe had voldoende wateractiviteiten dus (water)pret voor 10!
Voor de 7+ers stond het bso kamp op de programma. Voor het derde jaar op rij hebben we gekampeerd bij Sonneclaer. Ook dit jaar is er weer een uitdagend programma neergezet met o.a; het lopen van het roekenpad, het spelen van een levend Stratego en highland games, buikglijden en een bonte avond. En natuurlijk het slapen in eigen tentjes kan niet ontbreken. Ondanks het warme weer hebben de kinderen en de medewerkers weer genoten.
De laatste activiteiten van het zomerprogramma Wolderwijs zitten er bijna op. Dat wordt weer afkicken voor ons allemaal! Want wat is het een succes geweest en wat hebben we veel plezier gehad met elkaar.
Alle activiteiten zijn zo druk bezocht dat helaas niet alle kinderen hebben kunnen deelnemen aan de activiteiten. De groepen zaten helemaal vol. We gaan dan ook na de zomervakantie evalueren en bepalen hoe we het voor zomer 2021 nog groter kunnen aanpakken. De ideeën zijn er al!
NB: Dankzij de coronamaatregelen die beide locaties genomen hebben konden deze leuke activiteiten in de buitenlucht doorgaan. 😃
Media
  • WhatsApp Image 2020-08-13 at 15.52.51